FacebookTwitter

Gezocht: klusjesman!

Plintjes die loszitten, een lamp die opgehangen moet worden, een tegelwandje dat aandacht nodig heeft, een plafonnetje dat een nieuw laagje stuuk verdient.... We kennen dit soort klusjes allemaal en weten meestal niet waar een vakman te vinden die betrouwbaar en ook nog aardig is. De KlusHeeren kan voor particulieren en bedrijven die vakman wel vinden. En dan niet zomaar een vakman maar een betrouwbare 55 plusser die bovendien kan communiceren. Het bedrijf is gestart in Amsterdam en omgeving en breidt nu uit naar de andere grote steden in de Randstad. Wij gaan meteen een kluslijstje maken! Klik hier als je een klus gedaan wilt hebben.

 Op dit moment breidt KlusHeeren uit naar de hele Randstad en is er dringend behoefte aan nieuwe, ervaren en vakkundige klussers (M/en vooral ook V) zoals elektriciens, tegelzetters, stukadoors, timmerlieden enzovoort. Je werkt zoveel je wilt en regionaal dus weinig reistijd. Klik hier als je je wilt aanmelden als klusser. 

 Tekening homepage: FreeDigitalPhoto.net

 

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet