FacebookTwitter

Een nieuwe baan vinden…het kan echt

En weer ploft er een afwijzing in de bus: tot onze spijt .... wij danken u hartelijk.....wensen u veel succes bij verdere....enzovoort. Oef! Een baan vinden is voor niemand eenvoudig tegenwoordig, maar als je ouder dan 45 bent, lijkt het bijna onmogelijk. Toch is er hoop: het bureau Outstanding is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor 45- en 65 plussers. En met succes, zo'n 70 % van de mensen die zich aanmeldt vindt uiteindelijk een baan. Bijvoorbeeld door individuele, particuliere loopbaanbegeleiding. Via coaching en workshops kom je er achter wat je kwaliteiten zijn, wat je moet bijleren, hoe je een cv schrijft dat anno 2014 aanspreekt en hoe je social media kunt inzetten. Kortom, een serieuze persoonlijke werk-APK voordat je weer aan de slag kunt.

Een compleet traject heb je vanaf € 950 voor 6 maanden, een losse workshop kun je volgen vanaf € 50. Zeer, zeer aan te raden als je een baan zoekt en moedeloos bent! Klik hier voor meer informatie.

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet