FacebookTwitter

Van CEO tot klusvrouw voor ouderen

Jet Key (60) had een topbaan als directeur van Sail Amsterdam. Toen ze die baan verloor kwam ze echter niet meer aan de slag. 'Het werd niet zo gezegd, maar ze vonden me te oud' aldus Jet. Uiteindelijk besloot Jet tot een drastische carriereswitch: ze werd klusvrouw. 

Jet: ' Als het niet lukt om in je oude werk een nieuwe baan te vinden, ga dan eens kijken wat je leuk vindt om te doe in je vrije tijd. En of je dat dan niet professioneel kunt gaan doen'. 

Jet richt zich met name op oudere mensen die vaak tal van kleine klusjes in huis te doen hebben maar niemand weten die ze genoeg kunnen vertrouwen. En dus komt Jet om schilderijen op te hangen, elektriciteitsschakelaars te repareren, loshangende trapleuningen vast te zetten en wat er verder zoals in een huis aandacht nodig kan hebben. Dat ze een gat in de markt heeft gevonden blijkt wel: Jets telefoon staat roodgloeiend.

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet