FacebookTwitter

Weer aan de slag na opleiding op de bloemenveiling

A2W Leerwerkschool

Hij is nadrukkelijk ook bestemd voor senioren, de A2W leerwerkschool op de bloemenveiling Flora Holland in Aalsmeer. De Academy2Work is een praktijkgerichte opleiding om mensen, die moeilijk aan de slag kunnen komen, succesvol op de arbeidsmarkt terug te laten keren. Je moet wel de goede conditie hebben, want op de veiling is het bukken en tillen met bloemen en planten. 

Baangarantie: Werken bij Flora Holland

In de eerste maand word je opgeleid in de kneepjes van het veilingvak. Daarna kom je met een proefplaatsing van 2 tot 5 maanden bij een werkgever op de veiling. Bij goed functioneren tijdens de proefplaatsing en het behalen van het certificaat ‘Algemeen veilingmedewerker’, treed je in dienst bij een van de aangesloten werkgevers. Die baangarantie is er! Om toegelaten te worden moet je wel goed Nederlands of Engels kunnen lezen en spreken. Bovendien moet je bereid zijn om in een flexibel rooster te werken, want onregelmatige werktijden zijn gewoon bij Flora Holland.

Initiatiefnemer is Paul Kransen, die als hoofd logistiek op de veiling de klachten van werkgevers kende over de tijd en geld die het kost om nieuwe medewerkers in te werken. Met A2W zorgt hij voor mensen die gemotiveerd aan de slag willen en al vakbekwaam zijn. Het mes van A2W snijdt dus aan twee kanten. De ‘handjes’ voor arbeidsintensief werk komen vaak verrassend goed van pas. Ondertussen zijn ook werkgevers op Schiphol geïnteresseerd in de opleiding.

Voor meer informatie kijk op de site www.a2w.nl of neem contact  op met Paul Kransen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet