FacebookTwitter

Hoera! Het tuinseizoen begint

De sneeuwklokjes in de tuin zijn het eerste signaal, nog even en alles komt weer in bloei. En dus is het tijd om nieuwe tuininspiratie op te doen. In het weekeinde van 20 t/m 23 februari vinden twee bijzondere tuinevenementen plaats.

TuinIdee is het tuinevent in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Met allerlei voorbeeldtuinen: van exclusief tot budget vriendelijk, van de eetbare tuin tot een intiem balkon. In het theater zijn doorlopend leerzame presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat is er het Tuinlab. Maar liefst 225 stands maken de beurs compleet.  (foto homepage: mooiwatplantendoen.nl)

In het Groningse Martiniplaza- complex is er hetzelfde weekeind de 22e editie van Tuin & Sfeer. De basis van de beurs zijn de modeltuinen, maar ook hier vakkundig advies en interessante lezingen. Nieuw dit jaar zijn de ecologische straat en de duurzaamheidstraat.  

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet