FacebookTwitter

Verhalenfestival rondom Nederlandse forten

Even geen tv of social media maar ademloos luisteren naar verhalen vol avontuur en meeslepende woorden? Laat je betoveren door het verhalenfestival Forten vol Verhalen. Op 18 bijzondere locaties, de forten langs de waterlinie, worden door topvertellers uit België en Nederland verhalen verteld. Middenin de natuur. Strijk neer in het gras, op je kleed, bestel een picknickmand en laat je meevoeren. Een leuk uitje voor de hele familie, jong en oud.

Dineren en overnachten in een fort

Buiten het Verhalenfestival is er meer te doen op forten. Er worden regelmatig verschillende evenementen georganiseerd. Boerenmarkt, kookworkshops, exposities, concerten en festivals. En er zijn zelfs overnachtingsmogelijkheden. Persoonlijk lijkt Vesting Hulst mij een aanrader om een keer te overnachten en rond te struinen. Bovendien kun je in veel forten heerlijk eten!

Reserveren voor Het Verhalenfestival

Het Verhalenfestival duurt tot 28 augustus. Kijk op de site voor informatie en locatie: www.fortenvolverhalen.nl  Let op: je moet reserveren. Een kaartje kost 7,50, kinderen 2,50. 

 

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet