FacebookTwitter

Gereedschap voor een goed gesprek over seks & passie

Laten we eerlijk zijn, praten over seks is lastig. En als je niet meteen in het begin van je relatie de gewoonte hebt ontwikkeld om regelmatig met elkaar over lust en liefde in gesprek te gaan, is het extra moeilijk. Wat zeg je? Wat vraag je? Welke woorden gebruik je? Samen een taal ontwikkelen is belangrijk om goed te kunnen communiceren over seks. 

Seks is leuk, fijn en goed voor je, ook en vooral als je ouder wordt. Tegelijk kan de passie afnemen doordat je elkaar al zo lang kent en het al zo vaak met elkaar hebt gedaan. 

Als je op latere leeftijd een nieuwe relatie krijgt, vlamt de passie als het goed is flink op. Maar ook dan is een goed gesprek op z'n tijd reuze nuttig om de boel spannend te houden.

Filosofe Stine Jensen maakte samen met Leo Wentink de box 'Mag ik je wat vragen? Over lust en liefde'. In de doos zit een boek en losse kaarten die het gesprek op gang helpen. Gereedschap voor een goed gesprek, noemen ze het. En dat is precies wat deze box is. Doe er je voordeel mee en breng of hou lust in je liefdesleven. Kosmos Uitgevers € 17,99

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet