FacebookTwitter

Hij was mijn verjaardagscadeautje

 

Evelien was 59 en 16 jaar alleen, toen ze op het internet aan het daten ging: ”Ik had af en toe wel iemand gehad, ook via een relatiebureau, maar het werd nooit wat. Dus besloot ik het over een andere boeg te gooien en online te zoeken. Internetdaten is echt spannend en zelf reageren vond ik eng dus ik maakte een profiel aan. De eerste reacties daarop waren niet serieus of te ver weg of het eeuwige mailen duurde me te lang. En natuurlijk merkte ik ook dat het bij sommige mannen alleen om sex gaat. Hans had ik al wel langs zien komen. Hij leek me sympathiek, maar ik was nog steeds te bang om te antwoorden. Na een maand heb ik toch maar gemaild met de vraag of we konden chatten. Hij wilde meteen de volgende dag bellen, maar dat leek me niet zo handig op mijn verjaardag. Heel lief kreeg ik wel een felicitatie-telefoontje om 9 uur ’s morgens. Twee dagen later hadden we een afspraak in een restaurant aan het strand. Het voelde meteen goed. Terug lopend naar de auto liepen we hand in hand. Een jaar later zijn we samen gaan wonen. En later wilde ik ook weer voor het ‘echie’ en zijn Hans en ik getrouwd. Mijn advies bij internetdaten is om goed te selecteren en goed op te letten hoe iemand zich gedraagt bij de contacten, zoals bijvoorbeeld via webcam. Ik heb er al enige gelukkige jaren aan te danken met Hans, eigenlijk is hij mijn verjaarscadeautje!”

 Ook op zoek naar het gezelschap van een leeftijdgenoot? Voor een relatie of misschien gewoon voor een uitje, een vakantie of een sportvriendschap? Kijk op ‘actief50.nl’, een speciale site voor actieve 50-plussers.

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet