FacebookTwitter

Unieke Wat nou 60? workshop: Je doet er steeds meer toe!

(Bijna) zestiger? Dan is deze workshop je op het lijf gesneden. Zo rond de zestig krijgen we de behoefte om onszelf opnieuw uit te vinden. Deze workshop helpt daarbij. Op een creatieve manier vind je uit waarom jij er toe doet en wat er voor jou toe doet. Hoe jij jezelf kunt en wilt laten zien, juist rond je zestigste. Wat houd je bezig, wat is je talent, hoe ga je de komende jaren vormgeven?

In deze interactieve workshop krijg je dat door middel van beweging, visualisatie en creatieve uiting in korte tijd helder. Zonder zweverig gedoe maar wel met persoonlijke aandacht.

DE WORKSHOP WORDT GEGEVEN DOOR PAULINE MEURSING

Twee jaar geleden richtte Drs.Pauline Meursing (1961) haar bedrijf 'Intuïtonem' op. Daarmee wil zij zoveel mogelijk mensen en organisaties ondersteunen in hun zoektocht naar hun specifieke waarde. In Tuï Tonem betekent: binnen jouw eigen toon.Pauline is  afgestudeerd in de sociale wetenschappen (RU Leiden). Haar specialisatie is persoonlijke coaching en teambegeleiding. Zij is auteur van het boek 'Leven vanuit je oorspronkelijkheid. Toon jezelf nu'.

Pauline: 'Als je je jarenlang hebt ingezet voor je werkgever, voor je gezin en voor je omgeving, en je bent rond de 60 jaar, komt er zeker een moment waarop je je afvraagt: 'waarom ben ik hier nu eigenlijk'? Klopt het nog waar ik mee bezig ben? Past dit leven bij wie ik ten diepste ben? Zingeving, beschouwing, verdieping, confrontatie en herijking zijn dan de zaken die je bezighouden. Zo ging het ook bij mij. En zo kwam het tot mijn boek: 'Leven vanuit je Oorspronkelijkheid -  Toon Jezelf Nu'. Want NU is het moment om jezelf te tonen, aan de wereld, maar vooral aan jezelf. Momenteel krijgen zestigers vaak de boodschap dat ze er niet meer toe doen. Te oud, te ervaren, te vastgeroest, te grijs, te duur: alle vooroordelen worden uit de kast getrokken. Nu kun je aan de inhoud daarvan niet veel doen, maar wel aan je houding: die is van jou. Dus: als jij je niet laat ringeloren en afschrikken, blijf je in je eigen kracht. En dat is precies wat ik iedereen gun. Daarom is het goed jezelf eens met een heel andere blik te beschouwen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alle zestigers een waardevolle bijdrage aan de wereld te bieden hebben, al zie je die soms niet meer helder. Daarvoor is deze workshop ontwikkeld'.

Workshop: JE DOET ER STEEDS MEER TOE

Datum: 23 januari van 10 tot 12.30 uur

Locatie: Lagedijk 166, 154 BL Zaandijk

Kosten:  € 37,50 inclusief koffie, thee en lekkers en het boek 'Leven vanuit je Oorspronkelijkheid' (ter waarde van € 17,50)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  snel, er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen.

Meer weten over Pauline: www.toonjezelf.nu of intuitonem.com

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet