FacebookTwitter

Leuke wake-up call voor pensionado's in spe

Hij is leuk en met een knipoog, de Doen&Later scan. Met het beantwoorden van negen multiple choice vragen kom je er in één minuut achter wat voor pensionado je wordt of bent. In een volgende serie vragen wordt dan nog gecheckt of de typering van bijvoorbeeld Workaholic Bejaarde, een Never Ending Tourist of Bejaarde Hippie klopt. De scan is te doen op de site www.doenenlater.nl.

Tips en meer

Welk type je ook bent, je komt tenslotte uit bij veel tips,  filmpjes en testimonials over allerlei zaken als wonen, pensioen, hypotheek, gezondheid etc. Ook wordt er naar informatieve evenementen in het land verwezen. De site en de scan horen tot de campagne 'Doen&Later' die Zilveren Kruis Achmea, CZ, Espria, Rabobank en PGGM zijn gestart met het maatschappelijke doel om mensen bewust te maken van de noodzaak én de mogelijkheden om op tijd iets te doen aan hun toekomst op oudere leeftijd.

 

Die keuzes zijn vaak niet eenvoudig. Vragen over gezondheid, wonen en pensioen hangen nauw met elkaar samen. Ga je extra sparen om later zorg te kunnen betalen, of koop je een huis in de buurt van je kinderen met het oog op de toekomst? Om een goede oude dag te hebben is het verstandig om naar pensioen, je woning én je gezondheid te kijken. 

Het is belangrijk om je zaken van tevoren op orde te brengen. En daar gaat het bij de scan natuurlijk ook om. Al met al een leuke wake-up call.

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet