FacebookTwitter

Je huid vraagt om hulp als pH-waarde zuurgraad niet in juiste balans is

Wist u dat we steeds zuurder worden? En dat bedoelen we letterlijk; de zuurgraad van ons lichaam stijgt naarmate we ouder worden. Erg? Wel voor de huid.

Een baby bestaat bij geboorte uit maar liefst 70% water. Maar al snel slaan de zuren hun slag. Het lichaam van een vijftienjarige bestaat nog voor 60% uit water, zure afvalstoffen hebben dan al 7,5% ingenomen. En dat verzuren gaat door: rond de veertig staat de teller op 50% zure afvalstoffen en dat percentage stijgt als we ouder worden. Een natuurlijk proces. Net als huidvernieuwing. En laat die twee nu heel veel met elkaar te maken hebben. 

Elke 15 tot 30 dagen wordt onze huid compleet vernieuwd. Om dat proces goed te laten verlopen is de juiste zuurgraad belangrijk. Die zuurgraad drukken we uit met pH-waarde. Is die niet in balans, dan geeft de huid signalen. Helemaal in de winter. Droge benen, rode vlekjes in je gezicht of eczeem op je handen – je huid vraagt om hulp!

Die hulp wordt geboden door basische crémes met een pH waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen. Daardoor krijgt je huid de energie om zichzelf te herstellen en wordt de zuurgraad geoptimaliseerd. Basische crèmes zijn in het buitenland al langer te koop en – dat is het goede nieuws – sinds kort ook in de Nederlandse winkels (én online): Alka Crème.

 

Om het efffect van zo’n créme eens te kunnen testen verloten wij onder de eerste 10 inzenders een tube van Alka Crème, 200 ml: verkoopprijs € 39,95. Geïnteresseerd? Stuur ons een mail via Contact.
Voor meer informatie:
www.alka.nl