FacebookTwitter

Claudia Sträter is goed bezig

Bij steeds meer kledingwinkels kun je je oude kleren inleveren voor een korting op je nieuwe aankoop. Zo ook bij Claudia Stäter. Maar in dit geval is het echt de moeite om je kast een uit te mesten. Bij alle winkels van Claudia Sträter kun je, op afspraak, vintage Claudia Sträter, Maura en Copines inleveren. Je krijgt er meteen een bedrag tussen € 5 en € 35 in Fashion Points op je Fashion Card voor waarmee je weer mooie nieuwe kleren kunt kopen.

Moois scoren voor weinig

Vervolgens wordt de kleding in de Share Your Clothes winkel aan het Rokin van Amsterdam verkocht. En dat is ook heel interessant want daar lopen de prijzen tussen € 10 en € 90. We zagen er onder meer een nauwelijks gedragen jackje van het zachtste leer voor  slechts € 75. Niet verkochte kleding gaat naar vrouwen in Oekraïne, de opbrengst gaat naar de Claudia Sträter Foundation die goede doelen en maatschappelijke initiatieven steunt die een bijdrage leveren aan armoedebestrijding en aan wetenschappelijk onderzoek, gericht op de gezondheid van vrouwen in Nederland en België. Triple win dus!

Steun Dress for succes

Geen zin in tweedehands? Als je tussen 7 en 26 september 2016 een item koopt uit de Art of Business collectie van Claudia Sträter, doneert het bedrijf voor € 5 aan business outfits aan Dress for Succes, de organisatie die werkzoekenden met een beperkt inkomen van een passend sollicitatieoutfit voorziet.