FacebookTwitter

Met de Goede Gids cadeaus waar iedereen blij van wordt

Lekker shoppen en mooie dingen kopen voor anderen of jezelf is leuk, zeker in deze tijd. Met een goed gekozen en mooi ingepakt cadeau maak je iemand blij. En natuurlijk wil je niet dat ergens anders op de wereld iets of iemand juist heel ongelukkig wordt van jouw aankoop omdat het gemaakt is door kinderen, mensen zijn uitgebuit, dieren pijn hebben geleden of het milieu er schade van oploopt. Maar ja, hoe weet je nu of het bedrijf dat jouw product maakt, dat op een goede manier doet?

Tips om zelf groen te leven

Om het je makkelijk te maken selecteert de GOEDE GIDS bedrijven die verantwoord te werk gaan. Van een biologische bakker en restaurant om de hoek tot een duurzaam elektronicamerk of fatsoenlijke modeketen. Je vindt nu ruim 4.000 GOEDE BEDRIJVEN én wat ze te bieden hebben op www.degoedegids.nl. Bovendien staat de Goede Gids boordevol handige informatie over hoe je zelf zo groen mogelijk kunt leven.

De Goede Gids ontvangt geen stuiver van deze bedrijven, zodat ze onafhankelijk beoordeeld worden en greenwashing door de mand valt. Bovendien geven steeds meer Goede bedrijven hun geld aan aan jou als klant door je voordeel te geven om zo 'goed' ook wat goedkoper te maken. En dat is nou letterlijk een win-win situatie.

Laat je dus inspireren op www.degoedegids.nl, bijvoorbeeld bij je last minute kerstacadeaus. Want elke groene keuze maakt de wereld een stukje beter!

Foto: David Castello Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.