FacebookTwitter

Kies je bril met lef!

vlnr: Margreet Hagdorn met bril van Paul Smith, Susanne Klemm van Suzy Glam met eigen bril

Wat mij betreft is een bril geen noodzakelijk kwaad maar een mooie aanvulling op je garderobe. Met extra nut, want wat kun je met een goede bril een minder florissante dag goed camoufleren! Ik ben dan ook voorstander van een opvallende bril. Mooie brillen en de glazen die er in moeten zijn vaak duur waardoor de meeste mensen zich tot 1 montuur moeten beperken. Maar maak dan niet de fout een 'neutrale-past-bij-alles-bril te kiezen. Kies een bril die bij je persoonlijkheid past en die iets doet voor je gezicht. Neem een voorbeeld aan de nu 94-jarige ontwerpster Iris Apfel (foto homepage): haar brillen zijn legendarisch groot, haar stijl ongeëvenaard. Zij is het bewijs: als de bril bij jou past, past hij vervolgens ook bij alles wat je verder aantrekt.

Ace & Tate verkoopt online prachtige, kwalitatief uitstekende brillen voor maar  € 98 per stuk inclusief glazen. Geen multifocale glazen mogelijk maar voor die prijs neem je er gewoon 2!

Suzy Glam is een Nederlands merk met geweldig flatterende brillen. Te koop bij geselecteerde opticiens en in hun eigen winkel in Amsterdam. Vanaf € 314 suzyglam.com 

De modetweeling Spijkers en Spijkers ontwierp een opvallende collectie brillen voor Specsavers. Vanaf € 139 zonder glazen.