FacebookTwitter

Deel je cadeau met een goed doel en krijg wat je wilt

Goed voornemen voor 2017: minder onzinnige spullen in je huis halen. Om dat zelf vol te houden is soms al moeilijk, maar wat doe je met alle goedbedoelde cadeautjes die je krijgt als je een feest geeft, gaat trouwen of iets anders te vieren hebt?

Om dat te voorkomen organiseer je via Split-A-Gift a gift heel eenvoudig zelf een gezamenlijk cadeau. Dat klinkt misschien hebberig, maar is het niet want vervolgens deel je dat cadeau met een goed doel. En dat maakt het voor de gevers ook weer leuk om mee te doen. 

Het werkt als volgt: nadat je een account hebt aangemaakt, maak je een persoonlijke eventpagina. Via die pagina kunnen mensen meedoen aan het cadeau. Kies uit een van de meer dan 30 goede doelen (waaronder Kika, War Child en diverse dierenbeschermingsorganisaties) en bepaal welk percentage van het cadeaugeld naar dat goede doel gaat. Vervolgens informeer je je vrienden en gasten en deel je de login gegevens zodat ze via jouw persoonlijke eventpagina kunnen bijdragen aan het cadeau.  Het resultaat: jij blij, goed doel blij en gasten ook blij want die hebben 2 vliegen in een klap blij gemaakt. www.splitagift.com. Foto: Stuart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet