FacebookTwitter

GEPENSIONEERDEN FILMEN HOE MEN LANG ZELFSTANDIG KAN BANKIEREN 

Ook eens een bank in het zonnetje zetten. De Rabo-bank biedt allerlei speciale diensten aan zodat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven bankieren. Een zorg minder voor familieleden en mantelzorgers. Zo hebben ze de Card Puller om een bankpas eenvoudig uit de geldautomaat te kunnen trekken. Niet uniek, want bij de ABN/AMRO heet dat een Paspakker. Maar de de Rabo heeft daarnaast voor het internetbankieren de Random Reader Comfort met grotere toetsen en een spraakfunctie. En dan is er nog de Geld Express waarmee contant geld thuis wordt bezorgd bij mensen die moeilijk naar buiten kunnen.

Met spotjes op de TV worden we op deze diensten gewezen. Daarmee scoort de bank in onze ogen. Je ziet niet vaak oudere mensen in reclame-spotjes. Zelfs op trapliften zit een jonger model. Maar in de Rabo-campagne komen deze keer echt senioren in beeld en aan het woord. Nog leuker is te weten dat de spotjes gemaakt zijn door een crew van gepensioneerde filmmakers. Sommige crewleden stonden voor het eerst in tien jaar weer op een set. “Maar het voelde nog net als gister’, volgens de regisseur. Mee genieten? Kijk 'm hier:

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet