FacebookTwitter

Eindelijk: een annuleringsverzekering die het belang van vriendschap snapt

 

 

Door Margreet Hagdorn

Ik schreef een paar maanden geleden in mijn blog dat ik het zo vreemd vond dat annuleringsverzekeringen zich tot familieleden beperken. Terwijl we in een tijd leven waarin relaties met vrienden minstens zo belangrijk zijn. 'De familieverbanden veranderen en daar komen nieuwe verbanden voor in de plaats. Vriendschappen zijn ongelofelijk belangrijk geworden, vaak staan vrienden en vriendinnen dichterbij dan familie. We zorgen voor elkaar, helpen elkaar en zijn ontroostbaar als er iemand ziek wordt of overlijdt' schreef ik toen.

Het lijkt er op dat ING tot dezelfde conclusie is gekomen want onder de nieuwe bepalingen vergoedt de annuleringsverzekering ook bij overlijden van een goede vriend tijdens de reis en tot 2 weken voor vertrek. Daarnaast vergoedt ING nu ook bij plotselinge werkloosheid of nieuwe baan,  een geweigerd visum of diefstal, verlies of vermissing van reisdocumenten.

Hulde voor ING, wanneer volgen de andere verzekeraars?

 

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet