FacebookTwitter

Hillary, je bent zeker niet te oud maar geef wel je darmen even aandacht!

 

En toen bleek ze een longontsteking te hebben. Gelukkig bestaat er antibiotica en was Hillary Clinton weer snel op de been.  Zonder antibiotica zou zo'n  bacteriële longontsteking tot grote problemen kunnen leiden. Er is echter een keerzijde: het middel helpt ook de goede bacteriën in de darmflora om zeep. En een verstoorde darmflora kan veel klachten geven, waaronder vermoeidheid. Dus tip voor Hillary: als je wilt winnen, geef je darmen dan nu extra aandacht. 

Wildgroei in de darmen

Doordat de goede bacteriën door de antibiotica even zijn uitgeschakeld, raakt de boel uit balans en krijgen gisten en schimmels die normaal in ons lichaam voorkomen de kans zich extra te ontwikkelen. Deze schimmels kunnen in de bloedbaan terecht komen, dat wordt het lekkende darm syndroom genoemd. Daardoor raken de schildklierhormonen uit balans en dat heeft weer effect op je metabolisme. Het gevolg: een stressreactie in je lichaam en dat kan weer voor gewichtstoename en met name buikvet zorgen. Naast vermoeidheid en algehele malaise. Aldus Dr. William Crook, de auteur van het boek The Yeast Connection. 

Kortom Hillary, alle reden om tijdens en na je antibioticakuur even goed voor jezelf te zorgen, ook al leef je nu in een heksenketel. Want we willen toch wel erg graag dat je Donald Trump te grazen neemt. 

  • Maak je kuur af, ander kweek je resistentie.
  • Houdt tijdens de kuur je spijsvertering op gang door vezelrijk te eten en genoeg water te drinken. Als we ouder worden gaan de darmen trager werken en daardoor blijven afvalstoffen langer dan nodig in ons systeem. 
  • Eet een poosje geen suiker, suikerhoudende producten, tarwe of gist. Schimmels en gisten leven daar van.
  • Gebruik een probioticum na je antibioticakuur.
  • Eet gezond en bij voorkeur biologisch.
  • In gefermenteerde producten zitten natuurlijke probiotica. denk aan zuurkool, ingemaakte groentes, Japanse Miso en sojasaus. 

En dan wensen we je een goed en gezond presidentschap toe, wij van Watnou60 duimen voor je!

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet