FacebookTwitter

Leuke plannen!

Door Margreet Hagdorn

Het is me eindelijk gelukt: ik ben mijn eigen doelgroep. Jaren werkte ik bij tijdschriften en mijn lezerspubliek was achtereenvolgens 30, 18, 25, 35, 60, 16, 40 en 50 jaar oud. En geen een keer was ik even oud als mijn doelgroep. Nou is dat vrij normaal en geen enkele belemmering om een goed blad voor je lezers te maken. Leeftijd is uiteindelijk maar een getal, mentaliteit is veel belangrijker. Toch is het nu wel erg leuk om met watnou60.nl een online magazine te maken dat ook voor mijzelf is.

Want ook ik heb behoefte aan rolmodellen van actieve, frisse, sexy mannen en vrouwen die met lef in het leven staan en met overtuiging hun plek in de wereld innemen. Want 60 is niet meer oud, en als we de berichten mogen geloven, is de kans dat we met 60 pas op 2/3 van ons leven zijn nogal groot.... Ik word wel vrolijk van dat besef: Stel nou toch eens dat ik inderdaad nog 30 jaar mag... wat ga ik dan nog allemaal doen?

 In elk geval dus met partners Koos de Boer en Ingrid van Dijk deze site starten. En op die site geven we inspiratie en informatie voor zestigers. Want het oude beeld dat je rond de 60 gaat denken aan afbouwen klopt niet meer, je gaat juist iets opbouwen. Een nieuw leven met nieuwe plannen en projecten. Dat is leuk, en ook noodzakelijk, want de maatschappij heeft onze inzet hard nodig. Om ons eigen leven nu en voor later goed te organiseren, om dat van  de 'echte' ouderen te verlichten, om al het werk aan te kunnen dat gedaan moet worden, om fit te blijven en onze financiën goed te regelen. Maar bovenal moeten we heel erg van het leven blijven genieten. En daar gaat watnou60.nl dus allemaal over!

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet