FacebookTwitter

Wijnproeverij met wijnen uit unieke Zuid Franse wijnstreek

 

 

Op donderdag 20 oktober 2016  organiseert Wat Nou 60 een unieke wijnproeverij! 

Al een flink aantal jaren importeert een enthousiaste groep zestigers zelf wijnen uit een uniek, Zuid Frans gebied dat de Languedoc-Roussillon en een stukje Rhônegebied omvat. Wat begon als een hobby is danig uit de hand gelopen en nu kiezen zij uit het aanbod van wel 1000 wijnmakers uit die regio, elk jaar een stuk of 30 wijnen. 

Deze wijnen kunnen vervolgens worden besteld door iedereen die lid is van de groep 'Vrienden van Foncalieu. Een paar maanden later levert een serie vrachtauto's deze wijnen dan af en kun je je bestelling ophalen. 

Naast het feit dat het heerlijk is dat een groep enthousiaste liefhebbers een mooie voorselectie maakt (wij van Wat Nou 60 drinken al jaren deze wijnen!) zijn de prijzen ook nog eens uitermate vriendelijk. 

Uniek kans om unieke wijn te proeven

Tijdens deze wijnworkshop heb je de uniek kans om een selectie uit het aanbod van deze 'Vrienden van Foncalieu' te proeven. Je proeft wijn uit de verschillende streken en van verschillende druiven. Het assortiment omvat witte-, rode- en rosé-wijnen. De proeverij is uitermate toegankelijk en zonder bla-bla. Naast lekker proeven is er tijdens deze proeverij ook aandacht voor de combinaties van de wijnen bij specifieke gerechten. 

Uiteraard kan iedereen zich aanmelden (gratis en zonder koopverplichting) als Vriend van Foncalieu en dan krijgt je de jaarlijkse nieuwsbrief met bestellijst thuisgestuurd. 

Kortom een leuke wijnworkshop! Meld je snel aan, er is plaats voor 20 personen.

Locatie:         River Garden B&B in Zaandijk

Datum:          Donderdag 20 oktober van 20.00 tot 22.30 uur 

Kosten:         € 10 per persoon

Aanmelden:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet