FacebookTwitter

Beauty is ageless!

Met alle modellenwedstrijden op TV zou je bijna denken dat dit beroep alleen aan jong en superdun is voorbehouden. Niets is minder waar, inmiddels zien we steeds meer oudere modellen op de catwalks en in campagnes. Wel bijzonder is het als zo'n model pas op later leeftijd wordt ontdekt, en dat is precies wat de Engelse Nicola Griffin overkwam. 

Gescout vanwege mijn grijze haar

'Ik ben pas anderhalf jaar geleden met modellenwerk begonnen. Ik werd op straat gescout voor White Hot Hair Company. Mijn kinderen waren net uit huis en ik was op zoek naar een nieuw bestaan. En plotseling ontwikkelde zich deze modellencarriere, het bleek het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven.   

Mijn grijze haar is lang en dik en met mijn 1,79 voel ik me best bijzonder in de modellenwereld. Oudere modellen hebben hard moeten knokken om een plek in de modewereld te veroveren maar nu vertegenwoordigen we vrouwen van 50, 60, 70 en ouder. De aandacht van de pers die ik kreeg is een enorme steun geweest in het verspreiden van de boodschap dat oudere vrouwen die hun haar niet verven en ook geen maar 38 hebben aantrekkelijk, slim en op een interessante manier stijlvol zijn'.

Bron: Anna Scholtz Plus Size Clothing

 

Tweets @watnou60

RT @liefdevoorzorg: Hugo Borst heeft gelijk: veranderingen in de zorg moeten sneller! Zijn jullie het daarmee eens? 😊https://t.co/XkIOc7exK9
dec 03replyretweet
Kijk op https://t.co/DOdCjEGBI5 en maak kans op het boek Inktspot https://t.co/S0I3dq8e2V
dec 03replyretweet